spin

SERGİ ve SPONSORLUK

Makina Mühendisleri Odası’nın başlattığı bakım konusundaki bilinçlendirme çabaları 2003-2005-2007-2009 yıllarında Denizli, 2011-2013 yılında Sakarya’ da ve son olarak 2015 yılında Eskişehir`de düzenlenmiş olan Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi faaliyetleriyle ivme kazanmıştır. İki yılda bir yapılan Kongrelerde 268 adet özgün bildiri sunulmuş, her kongreye ortalama 800 mühendis ve teknik eleman delege olarak katılmıştır. Kongre ile aynı anda düzenlenen sergi ise sektör firmalarının yoğun talebiyle karşılaşmış, 147 firma sergiye destek olmuştur. Ortalama olarak 10.000’ i aşkın mühendis, teknik eleman ve üniversite öğrencisi standları ziyaret etmiştir.

VIII. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi 28-29-30 Eylül 2017 tarihlerinde Denizli’de, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ nde gerçekleştirilecektir. Ulusal kongre ve sergimizde, konusunda uzman olan kişi ve kuruluşların, bilgi ve deneyimlerini  paylaşmasını, bildiriler sunmasını hedeflemekteyiz. Sergi boyutunda ise sektörde ürün ve hizmet üreten firmalar ile işletmelerin bakım personellerini, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini buluşturmayı amaçlamaktayız.

Firmanızı, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi Türkiye’ nin mühendislerine, teknik elemanlarına, uygulayıcı ve kullanıcılarına tanıtmak için VIII. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’ nde sizlerle bir arada olmayı diliyor, sektörün gelişmesine katkıda bulunmak, bilgi ve teknolojiyi paylaşmak için sizi Denizli’ye davet ediyoruz.

 

Saygılarımızla,

VIII. BTKS Yürütme Kurulu

Sergi ve Sponsorluk Sözleşmesi